Biljetter

Vår stora förhoppning är att vi kan ta in publik och fylla läktarna när Sveriges bästa friidrottare intar Ryavallen. I rådande situation så har vi valt att avvakta med biljettsläpp till Friidrotts-SM. Vi håller oss uppdaterade på läget och följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll utkik här eller på våra sociala kanaler så har ni koll på när vi väl släpper biljetterna till sommarens friidrottsfest!

Det bubblar i Borås

Med envisa knallesteg har vi alltid tagit oss framåt. Genom stadsbränder och tekokris har vi tillsammans kämpat för att göra Borås till vad det är idag – en modern stad som sjuder av liv. Lägg även till mode, textil, konst, skulpturer, street art. Ett rikt utbud av butiker och restauranger. För att inte nämna den vackra naturen med fina vandringsleder. Och såklart en av Sveriges bästa djurparker, mitt i stan.

I år fyller Borås 400 år. Det firar vi genom att utveckla staden till en ännu bättre plats att besöka, bo och leva i.

Varmt välkommen till Borås!
Besök stadens officiella besöks- och evenemangsguide boras.com för mer information.

 

HÅLL DIG UPPDATERAD


Kryssa i att du samtycker till att informationsutskick om Friidrotts-SM 2021 skickas till dig via e-post. Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i slutet av varje utskick. Dina uppgifter sparas enligt IK Ymers integritetspolicy.

Välkommen till Friidrotts-SM i Borås 27-29 augusti!